Topp Strategist skisserer banen fremover for Bitcoin, Ethereum og XRP etter større markedskorrigering

Handler og analytiker Michaël van de Poppe legger ut mulige scenarier for Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og XRP etter den store korrigering av kryptomarkedet.

Kryptoen forteller sine 75.000 Twitter-tilhengere at han forventer at BTC vil holde seg over en viktig støttelinje på $ 10.000

Bitcoin Code – til slutt, likviditet på laveste nivå. Gjenvinning av $ 10.000 vil bety en S / R-flip og en veldig sannsynlig sjanse for at vi vil se etter likviditet over høydeområdet. Det passer for en sprett mot $ 10,750-10,900, og flertallet av markedene spretter 25-40%. ”

Når det gjelder Ethereum, tror Van de Poppe fremdeles på myntenes langsiktige bullish potensial, selv midt i den tunge korreksjonen.

“ETH er en av myntene du vil ha i de kommende årene. Jo lavere, jo bedre. ”

Selv om handelsmannen fortsatt er optimistisk om at ETH til slutt vil gjenvinne sin bullish tone, eliminerer han ikke muligheten for at den nest største kryptovalutaen kan gå under $ 300.

“Hva er nivået å holde for Ethereum? Det er klart det er $ 245-området. Hvis vi kommer inn i denne sonen, kan det være livets lange mulighet, hvis vi kommer noe nær det ukentlige nivået rundt $ 245. “

Skulle Ethereum treffe støtte på $ 245, sier Van de Poppe at tilbaketrekningen kan sette opp mynten for et stort møte til $ 800.

I mellomtiden gleder Van de Poppe seg til å kjøpe dip i XRP.

Den fjerde største kryptovalutaen har nådd sitt første kjøpsmål på $ 0,2458 midt i en retracement, og Van de Poppe ser på support på $ 0,21245.